Informatie

Heeft u tijdens de activiteiten vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek, dan kunt u terecht bij onze gastheren en gastvrouwen.

  • Het programma van de TENTdagen is met zeer veel zorg samengesteld, maar het blijft echter mogelijk dat bepaalde activiteiten door bepaalde omstandigheden niet kunnen plaatsvinden of op een ander tijdstip/ locatie zullen plaatsvinden. Wij hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen.
  • Het deelnemen aan de activiteiten van TENTdagen is geheel voor eigen risico. De organisatie van TENTdagen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ondervonden door of toegebracht aan deelnemers aan het programma van TENTdagen.

Tenslotte

  • Bent u tevreden over TENTdagen en wilt u er aan meewerken dat ook volgend jaar TENTdagen opnieuw georganiseerd kunnen worden, dan is uw financiĆ«le steun van harte welkom op NL66RABO0340552190 t.n.v. Stichting TENTdagen of in de speciale giftenbox op het terrein van TENTdagen.
  • We kunnen ons voorstellen dat u het bezoek aan TENTdagen in Schoonhoven allemaal heel bijzonder heeft gevonden. U zou gewoon even willen doorpraten over wat u allemaal gezien en gehoord heeft onder het genot van een bakje koffie of thee. Natuurlijk is dat helemaal geen probleem. Bel of mail met de Tentdagencommissie.