Informatie

Heeft u tijdens de activiteiten vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek, dan kunt u terecht bij onze gastheren en gastvrouwen.

  • DE BAR is tijdens alle activiteiten geopend. Dus kom gerust uw koffie of thee op het TENTdagen terrein doen i.p.v. thuis. Zo ziet u waar de kinderen, tieners en misschien wel uw buren mee bezig zijn.
  • Het programma van de TENTdagen is met zeer veel zorg samengesteld, maar het blijft echter mogelijk dat bepaalde activiteiten door bepaalde omstandigheden niet kunnen plaatsvinden of op een ander tijdstip/ locatie zullen plaatsvinden. Wij hopen dat u daarvoor begrip kunt opbrengen.
  • Het deelnemen aan de activiteiten van de TENTdagen is geheel voor eigen risico. De organisatie van de TENTdagen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ondervonden door of toegebracht aan deelnemers aan het programma van de TENTdagen. Mensen van de EHBO zijn aanwezig.

Tenslotte

  • Bent u tevreden over de vorige TENTdagen en wilt u er aan meewerken dat ook volgend jaar de TENTdagen opnieuw georganiseerd kunnen worden, dan is uw financiĆ«le steun van harte welkom op Rabobank NL91RABO0155269615 t.n.v. Tentdagen of in de speciale giftenbox op het terrein van de TENTdagen.
  • Om de overlast van verkeer in de omringende woonwijk te beperken roepen we iedereen op om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen! De fiets kan dan in de stalling van de Willem de Zwijger gestald worden.
  • We kunnen ons voorstellen dat u het bezoek aan de afgelopen TENTdagen in Schoonhoven allemaal heel bijzonder heeft gevonden. U zou gewoon even willen doorpraten over wat u allemaal gezien en gehoord heeft onder het genot van een bakje koffie of thee. Natuurlijk is dat helemaal geen probleem. Bel of mail met de Tentdagencommissie.